Welkom bij Rubino Rosso!

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 10:32

Welkom op onze website!

Wij zijn Rubino Rosso, nice to meet you!

Ontdek de magie van edelstenen!

 

We zijn trots om aan te kondigen dat onze gloednieuwe webshop, gespecialiseerd in edelstenen en mineralen, officieel geopend is!

Na maanden van hard werken, planning en voorbereiding, kunnen we eindelijk onze digitale deuren voor jullie openen. In deze blogpost willen we je graag meenemen door het proces van het opzetten van onze webshop, wat je kunt verwachten en welke prachtige edelstenen we aanbieden. 

 

De weg naar onze webshop

Het openen van een webshop is een spannend avontuur geweest. Vanaf het allereerste idee tot de lancering vandaag hebben we veel geleerd en beleefd. In deze blogpost willen we je graag meenemen door het proces van het opzetten van onze webshop, wat je kunt verwachten en welke prachtige edelstenen we aanbieden.

1. Idee en concept

Het begon allemaal met een idee: een plek creëren waar we onze passie voor edelstenen en mineralen kunnen delen met de wereld. Ons motto is:

"De mooiste stenen & producten aanbieden voor eerlijke prijzen."

We wilden een gebruiksvriendelijke en toegankelijke webshop bouwen die niet alleen functioneel is, maar ook onze liefde voor deze natuurlijke schatten weerspiegelt.

2. Product-selectie

Het selecteren van de juiste edelstenen en mineralen is een cruciale stap. Hoewel we nog een startende webshop zijn, hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van diverse en hoogwaardige producten om mee te beginnen.

In de toekomst streven we ernaar om ons assortiment uit te breiden en nog meer unieke en prachtige edelstenen aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar ruwe mineralen, gepolijste stenen, sieraden of unieke verzamelstukken, we hebben al een mooie basiscollectie waar we trots op zijn!

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment:

 

3. Betaal- en verzendsystemen

Een belangrijke factor voor een succesvolle webshop is een goede betalings- en verzendervaring. We hebben iDeal en Klarna geïntegreerd als betaalopties, zodat je kunt betalen op de manier die voor jou het meest geschikt is. Daarnaast hebben we betrouwbare verzendpartners gekozen om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt. We werken samen met PostNL om te garanderen dat je pakketjes snel worden bezorgd.

4. Lancering en marketing

Nu we klaar zijn om live te gaan, hebben we een marketingstrategie ontwikkeld om onze webshop te promoten. We zullen vanaf nu actief zijn op sociale media, ook zullen we  speciale aanbiedingen en kortingen aanbieden om onze lancering te vieren.

Wat je kunt verwachten

Bij Rubino Rosso draait alles om jou, onze klant.

Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten:

  • Uitgebreide product keuze: Een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan edelstenen en mineralen van hoge kwaliteit, met plannen om in de toekomst uit te breiden. Heb je bijzondere wensen ? Laat het ons weten! 
  • Eenvoudig winkelen: Een gebruiksvriendelijke website waar je gemakkelijk kunt navigeren en bestellen.
  • Veilige Betalingen: Veilige en diverse betalingsopties, waaronder iDeal en Klarna.
  • Snelle levering: Betrouwbare en snelle verzending via PostNL.
  • Uitstekende klantenservice: We staan altijd klaar om je te helpen met vragen of problemen.

Bedankt voor Jullie Ondersteuning

We willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund tijdens dit proces. Jullie feedback en enthousiasme hebben ons gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen en een webshop te creëren waar we trots op zijn. We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze webshop als wij.

Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek wat voor moois we te bieden hebben!

Happy shopping!


Met vriendelijke groet,

Het team van Rubino Rosso

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.