De Gouden Driehoek

Gepubliceerd op 15 september 2024 om 21:33

De Gouden Driehoek?

De gouden driehoek is een bekende combinatie van edelstenen. Veel mensen gebruiken de gouden driehoek om balans en rust te creëren .

Amethist , Bergkristal en Rozenkwarts vormen samen de gouden driehoek. Je stelt de stenen op in een driehoekfiguur. Een driehoek wordt in veel spirituele tradities gezien als een sterke vorm die stabiliteit, verbondenheid en evenwicht symboliseert.  Hoewel de stenen zelf geen gouden kleur hebben, staat "goud" in deze context symbool voor iets dat kostbaar en waardevol is. 

Amethist

Amethist beschermt en geeft spiritueel inzicht, het draagt bij aan het verminderen van stress. Door middel van amethist kan je gemakkelijker een emotionele balans vinden. Naast deze eigenschappen stelt amethist je ook in staat om spiritueel te groeien en beter je intuïtie te volgen. Amethist is sterk verbonden met het derde oog en het kruinchakra, waardoor je het bewustzijn vergroot en het meditatie kan bevorderen.

 

Bergkristal

Bergkristal is een krachtige zuiverende steen, tevens is het een bijzondere energieversterker. Bergkristal bevat de eigenschap om een ruimte te ontdoen van allerlei slechte energieën. Bergkristal helpt bij het verkrijgen van helderheid van geest en versterkt vaak ook de werking van andere edelstenen. Als je graag iets wil manifesteren kan bergkristal hier erg aan bijdragen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat bekend als de steen van de oneindige liefde. Het kan harmonie brengen in verstoorde relaties, zorgen voor meer zelfliefde en acceptatie.  Rozenkwarts is verbonden met het hartchakra, dat het centrum van liefde, harmonie en emotionele balans is. Rozenkwarts helpt dit chakra te openen, waardoor je makkelijker liefde kunt geven en ontvangen. 

 

 

Combineer deze drie geweldige stenen tot een "Gouden Driehoek". Vul elke belangrijke ruimte met een eigen driehoek en creëer zo een gebalanceerde omgeving voor uzelf en uw naasten. 

 

U kunt de gouden driehoek op verschillende manieren samen stellen : 

  • Ruwe stenen 
  • Trommelstenen
  • Engeltjes 
  • Kettingen
  • Etc.

 

Hieronder een overzicht van verschillende producten waarmee je een "Gouden Driehoek" kunt creëren. 

 

                                          Shop hieronder


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.